Program & medvirkende   |   Om godset  |   Billetter, kontakt & info

 

Søndag 26. august kl. 16.00
Krengerup, Glamsbjerg
Lise Bech Bendix, sopran  
Guido Paevatalu, baryton  
Berit Juul Rasmussen, klaver

 

16.00

Koncert med Lise Bech Bendix, Guido Paevatalu, Berit Juul Rasmussen
Der opføres lieder af bl.a. de danske komponister P.E. Lange-Müller og P. Heise, og de tyske komponister Schubert, Schumann og Wolf.
Arier og duetter fra operaer af bl.a. Mozart og Verdi.
Under koncerten vil sangerne - på underholdende vis - indføre publikum i historien bag de udvalgte værker samt komponister.

I pausen serveres en forfriskning.

 ========================================

 

Lise Bech Bendix, sopran, debuterede i 2014 fra solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium. Sang allerede i 2015 den kvindelige hovedrolle i den nye operaproduktion, den anmelderroste “For enden af Tunnelen”. Forud for solistuddannelsen er Lise uddannet klassisk sanger og sangpædagog med kandidatgrad fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2010. Lise er idag 1. sopran i DR KoncertKoret, som består af professionelle sangere og er højt profileret i ind- og udland. Det anmelderroste kor medvirker i DR’s koncerter og CD-indspilinger og er ofte medvirkende ved DR’s store symfoniske koncerter, som også sendes i radio og TV. www.lisebechbendix.dk 


Guido Paevatalu, baryton, er uddannet på Opera-Akademiet og debuterede på Det Kgl. Teater i 1982. Han har siden medvirket i en lang række roller, hvoraf kan fremhæves Mozart-roller som greven i Figaros bryllup, Guglielmo i Cosi fan tutte, titelpartiet i Don Juan og Papageno i Tryllefløjten. Italienske roller som Anckarström i Verdis Maskeballet, Posa i Verdis Don Carlos samt partier i operaer af Tjajkovskij, Musorgskij, Richard Strauss m.fl. Guido Paevatalu har medvirket i adskillige produktioner for DR-TV, ligesom han har optrådt ved et utal af festivaler rundt om i Europa. www.guidopera.com/guido-paevatalu

Berit Juul Rasmussen, pianist, er uddannet ved Det Fynske Musikkonservatorium i 1999 med solistklassedebut samme sted i 2002. Som solist har Berit spillet med bl.a. Odense Symfoniorkester som ”ungt navn” i 1999, samt flere gange med orkesteret ”Nova Amadeus” i Rom i klaverkoncerter af bl.a. Mozart, Mendelssohn, Grieg og Chopin. Berit har koncerteret i Europa, Israel og Argentina, og hun er en aktiv kammermusiker bl.a. med Franck Duo, Idun Trio og Ensemble Valentin. Hun er tilknyttet Syddansk Musikkonservatorium som akkompagnatør.