Program & medvirkende   |   Om godset  |   Billetter, kontakt & info

 

Søndag 16. sept. kl. 15.00
Margård, Søndersø
Bettina Zielke, fløjte  
Julia Tabakova, klaver

 

15.00

Godsejer Dorthe Møller fortæller om herregården Margårds historie.
Margård rummer historie helt tilbage til 1300-tallet, hvor stedet i en årrække var konfiskeret af kongen. Den nuværende hovedbygning blev opført i 1725 af Johan Gottfried Rosenberg, som også stod bag genopbygningen af Gråsten slot og stedet er stadig fyldt med originale rokokkodetaljer.

15.20

Koncert med Duo Zielkova 

Claude Debussy : Clair de Lune
Francois Borne: Carmen fantasi
Klaver solo: A. Rubinsteins Melodi op.3 nr. 1 
A. Dvorak: Humoresque
Camillle Saint-Saëns: Svanen
Carl Nielsen: Tågen letter 

Pause

J.S. Bach: Air og Badinerie
Francois Josef Gossec: Tambourin
Klaver solo: E. Griegs Bryllupsdag på Troldhaugen
Philippe Gaubert: Siciliana
Francis Poulenc: Sonate

I pausen serveres en forfriskning.

 ========================================

 

Duo Zielkova

Duo Zielkova består af Bettina Zielke, fløjte, og Julia Tabakova, klaver.

Tværfløjtens kernerepertoire er fransk kammermusik, og dette har Duo Zielkova fordybet sig i, og tilbyder et velklingende og elegant program på højeste niveau hovedsageligt bestående af værker af franske komponister.

Bettina Zielke er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium, hvorfra hun har opnået diplomeksamen. Hun er opvokset i en musikerfamilie og har spillet fløjte siden sit 10. år. Bettina er idag fast fløjtenist i Sønderjyllands Symfoniorkester, hvor hun ofte har optrådt som solist. Hun har altid været en aktiv kammermusiker, og har deltaget i både nationale og internationale kammermusikkonkurrencer, og i den sammenhæng vundet flere priser. 

Julia Tabakova er født og opvokset i Chernigev i det nordlige Ukraine. Hun beskæftiger sig med alt fra kammermusik og opera til kirkemusik og har - siden sin solistdebut - spillet adskillige koncerter rundt om i Europa, bl.a. Grækenland, Bulgarien, Østrig, Tjekkiet og selvfølgelig Danmark.