Program & medvirkende   |   Om godset  |   Billetter, kontakt & info

 

To violin virtuoser mødes
Michael Germer & Adam Koch Christensen
Harridslevgaard
Søndag den 4. september, kl. 16:00

 

16.00

Læg mærke til disse to violinnavne, for dem kommer vi til at høre meget mere til!
Som 5-årig greb Adam selv violinen, som 16-årig startede konservatoriestudierne, og i dag som blot 22-årig er han prisvindende solist ved violinkonkurrencer som J. Brahms-, Tibor Varga- og Salzburg Mozart-violinkonkurrencer samt modtager af talrige anerkendelser gennem Jacob Gade Fonden, Augustinus Fondens Jubilæumsuddeling og ikke mindst Leonie Sonnings Talentpris. Adam er også flittig deltager ved kammermusikfestivaller i ind- og udland, og indgår ofte i forskellige musikalske samarbejder i rollen som koncertmester. I de kommende år træder han til som kunstnerisk co-director af Oremandsgaard Kammermusikfest.

Adam Koch, modtager af Leonie Sonnings Talentpris 2020

I 2019 var Michael Germer den yngste semi-finalist i den internationale Carl Nielsen Violinkonkurrence. Året efter vandt han den internationale Khachaturian Konkurrence, samt 1. pris og orkesterprisen ved Den Danske Strygerkonkurrence. I løbet af sin barndom i Danmark, har han også modtaget og vundet adskillige andre priser, bl.a. Jacob Gade Konkurrencen, Guldmedalje ved Berlingske Musikkonkurrence samt 1. prisen ved Øresunds Solist, inden han som blot 16-årig flyttede til Israel for at studere ved Buchmann-Mehta School of Music, ved Tel Aviv University. I dag studerer han på solistklassen på det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Nikolaj Szeps-Znaider, og han er årets P2 Talent 2022.
Michael Germer

Michael Germer spiller på en J. B. Guadagnini 1765, og Adam Koch på en Giuseppe Rocca, 1849. Her kan de høres i kast med enestående soloværker fra violinrepertoiret af Bach, Ysaÿe, Tárrega og Enescu. Slutteligt forenes violiner og violinister på scenen med fyrige og sangbare duetter af Hindemith og Bartok.

 

 

 

PROGRAM

Michael Germer:
J.S. Bach: Uddrag fra 6 Solo Sonater og Partitaer BWV 1001-1006
Francisco Tarrega: “Recuerdos de la Alhambra”

Adam Koch Christensen:
J.S. Bach: Uddrag fra 6 Solo Sonater og Partitaer BWV 1001-1006
George Enescu: “Menetrier", fra Impressions d'enfance op. 28
Eugène Ysaye: Solo Sonate Nr. 3, op. 27

*** Pause ***

Paul Hindemith: “Kanonische Duette” for 2 violiner
Béla Bartók: Uddrag fra 44 Duoer, Sz. 98

 

  I pausen serveres en forfriskning
  ========================================

  

Musikerne

 

  Michael Germer, violin
  Adam Koch Christensen, violin