Gæstespil ’Den Lille Prins’, med Søren Sætter-Lassen og Trio con Brio Copenhagen
Søndag 8. oktober kl. 14.00
Hvedholm Slot

Medvirkende:
Søren Sætter-Lassen, oplæser
Soo-Jin Hong, violin
Soo-Kyung Hong, cello
Jens Elvekjær, klaver

Saint-Exupérys tidløse eventyr om den lille prins rammer dybt ind i det moderne menneskes samvittighed. Den filosofiske og humoristiske fortælling sættes her i et nyt lys når musik og teater mødes i et unikt samarbejde mellem skuespiller Søren-Sætter Lassen og den internationalt prisvindende klavertrio Trio con Brio Copenhagen.

Den Lille Prins er Antoine de Saint-Exupérys smukke fortælling om barnet, der kommer fra asteroide B-612 og forlader sin elskede rose for at drage ud på en dannelsesrejse. Gang på gang forundres han over de voksne, han møder på sin vej, som kun går op i materielle ting. ”De voksne er i sandhed ejendommelige” konstaterer han, men møder undervejs Ræven. “Du bliver for altid ansvarlig for dét, som du har gjort tamt. Du er ansvarlig for din rose”, fortæller den ham, og minder os alle om at vi i vores travle hverdag ofte glemmer det vigtigste: Kærligheden og nærheden til vores nærmeste.

Den Lille Prins spillede med success, og med forlænget spilleperiode, på Takkelloftet i Operaen i efteråret 2022. Her kan forestillingen opleves i særlige intime rammer, og sågar på et rigtigt slot!

Program:

Udvalgte kapitler fra Den Lille Prins samt værker af Schumann, Boulanger, Prokofiev, Saint-Saëns, Ravel, Bent Sørensen, Pärt, Brahms og Messiaen.

Billetter

Koncertbilletter sælges via:

www.place2book.com

Tilmelding til nyhedsbrev

Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev?

nyhedsbrev

Send os en mail ved at klikke på ikonet.
Husk at skrive ”Syddansk Musikfestival” i emnefeltet.